Inscriere Titularizare 2023: vezi lista finala a posturilor. Candidatii se pot inscrie pana pe 17 mai

De Portal Invatamant
la 08 Mai. 2023
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inscriere Titularizare 2023: vezi lista finala a posturilor. Candidatii se pot inscrie pana pe 17 mai08Mai.2023

La concursul de Titularizare 2023 se pot inscrie absolventi cu diploma ai invatamantului superior, postliceal sau mediu care au inscrise pe diploma specializarea /specializarile corespunzatoare posturilor didactice/catedrelor respective in concordanta cu Centralizatorul. Candidatii trebuie sa prezinte, in perioada de inscriere la concurs, avizele si atestatele suplimentare pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor care necesita avize si atestate.

Lista finala a posturilor didactice/catedrele vacante/rezervate a fost publicata la 5 mai (vezi AICI). Candidatii se pot inscrie la concursul de titularizare in perioada 8 - 17 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.
 
Gasiti AICI lista completa cu actele necesare la dosarul de inscriere la Titularizare 2023.

Potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar Judetean Harhita, la centrele de inscriere, depun cererea de inscriere si celelalte documente solicitate cadrele didactice care doresc:
 
1. sa participe la proba scrisa din 12 iulie 2023, in vederea ocuparii unui post vacant/rezervat – cererea tip numarul 1 (vezi la finalul articolului)
2. detasare la cerere (numai titularii) pe baza rezultatului obtinut la proba scrisa (in baza probei scrise - cererea tip numarul 1), obligatoriu participa la proba scrisa (vezi la finalul articolului)
3. detasare la cerere prin concurs specific (numai titularii) - cererea tip numarul 2. (vezi la finalul articolului)
4. prelungire a duratei contractelor individuale de munca, in anul scolar 2023- 2024, in baza mediei de repartizare de minimum 5 (cinci) obtinute la concursurile de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunile 2022 si/sau 2021 - cererea tip numarul 3 (vezi la finalul articolului)
5. repartizare in baza notei/mediei de cel putin 7,00 (sapte) obtinute la concursurile nationale din 2022, 2021, 2020, 2019, 2018 sau 2017, si ulterior nu au participat la concurs sau nu au obtinut note sub 5,00 (cinci) - cererea tip numarul 4 (vezi la finalul articolului)
6. repartizare in baza notei/mediei de 5,00 – 7,00 obtinute la concursurile nationale din 2022, 2021 sau 2020, iar ulterior nu au mai participat sau nu au mai obtinut note sub 5,00 (cinci) - cererea tip numarul 5 (vezi la finalul articolului)

Teste Rezolvate + Metodica pentru examenul de Titularizare 2023!
...vezi AICI lista completa a testelor <<  
 
Atentie!
In cazul in care candidatul doreste sa participe la doua etape de miscare (de exemplu prelungirea contractului individual de munca, in anul scolar 2023-2024 si angajare pe perioada determinata), trebuie sa depuna doua cereri tip. Documentele stipulate in cele doua cereri trebuie sa existe in dosar o singura data.
 

Calendar inscriere Titularizare 2023

 
Verificarea si publicarea listei finale reactualizate cu posturile didactice/catedrele vacante/rezervate pentru concurs; 
>> Termen: 5 mai 2023
 
Inregistrarea, la inspectoratele scolare/centrele de inscriere, a dosarelor de inscriere ale candidatilor la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolventii promotiei 2023; 
>> Perioada: 8 - 17 mai 2023
 
Verificarea si avizarea dosarelor candidatilor de catre comisia judeteana/a municipiului Bucuresti de organizare si desfasurare a concursului; 
>> Perioada: 9 - 18 mai 2023
 
Validarea inscrierii, prin semnatura, de catre candidati sau imputernicitii acestora prin procura notariala in original, conform graficului stabilit de comisia de organizare si desfasurare a concursului; 
Neprezentarea la validare a absolventilor din promotiile anterioare, atrage dupa sine anularea inscrierii la concurs. 
>> Perioadele: 9 - 19 mai 2023
 
5-7 iulie 2023 pentru absolventii promotiei 2023/absolventii 2023 ai programelor de pregatire psihopedagogica oferite de departamentele pentru pregatirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic/candidatii cuprinsi in programe recunoscute de Ministerul Educatiei prin care se recruteaza, se selecteaza, se pregateste si se sprijina personalul didactic de predare pentru a desfasura activitati didactice in unitati de invatamant preuniversitar situate in medii dezavantajate, in anul scolar 2023-2024 
 
Nota: (1) In perioada 8-17 mai 2023 pot depune dosare de inscriere si cadrele didactice a caror reducere de activitate a aparut in perioada martie-mai 2023.
(2) In mod exceptional, absolventii promotiei 2023 (studiilor medii/postliceale/universitare de licenta/universitare de masterat/departamentelor pentru pregatirea personalului didactic/departamentelor de specialitate cu profil psihopedagogic) pot sa prezinte adeverinta de absolvire a studiilor/programului de pregatire psihopedagogica si sa valideze fisa de inscriere in data de 12 iulie 2023, pana la ora 8.00. Absolventii promotiei 2023 pot participa la proba scrisa in cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate, numai dupa prezentarea adeverintei de absolvire a studiilor/programului de pregatire psihopedagogica.
(3) Pe durata starii de alerta, in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, pana la eliminarea restrictiilor privind adunarile publice de catre autoritatile de resort, candidatii nu mai valideaza fisele de inscriere si opteaza, in scris, pentru judetul/municipiul Bucuresti in care se prezinta la repartizare.
 
Afisarea, la avizierele inspectoratelor scolare, a:
(i) listei candidatilor inscrisi si a graficului privind sustinerea probelor practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa;
(ii) listei cadrelor didactice angajate cu contract individual de munca pe durata de viabilitate a postului/catedrei inscrise la concursul national care solicita repartizarea pe perioada nedeterminata pe postul didactic/catedra pe care sunt angajate si a listei posturilor didactice/catedrelor pe care sunt angajate aceste cadre didactice.
>> Termen: 23 mai 2023
 
Nota: Pe durata starii de alerta, in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, pana la eliminarea restrictiilor privind adunarile publice de catre autoritatile de resort, candidatul care observa erori in datele afisate informeaza, in scris, prin posta electronica, inspectoratul scolar in vederea corectarii acestora pana la data de 7 iulie 2023.
 
Stabilirea centrelor de concurs si comunicarea acestora la Ministerul Educatiei, Directia Generala Management Resurse Umane si Retea Scolara;
Organizarea si desfasurarea probelor practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa si solutionarea contestatiilor la aceste probe*.
>> Perioada: 24 mai-30 iunie 2023
 
Nota: (1) In perioada 24 mai-30 iunie 2023 pot participa la probele practice/orale si inspectiile la clasa si cadrele didactice titulare ramase cu reducerea de activitate nesolutionata sau a caror reducere de activitate a aparut in perioada martie-mai 2023.
(2) Cadrele didactice titulare solicitate pentru detasare in interesul invatamantului pot participa la probele practice/orale in perioada 24 mai – 6 iunie 2023.
 
Afisarea rezultatelor la probele practice/orale si a inspectiilor speciale la clasa;
>> Termen: 4 iulie 2023
 
Desfasurarea probei scrise;
>>Termen: 12 iulie 2023 
 
Comunicarea rezultatelor initiale;
>> Termen: 18 iulie 2023
 
Inregistrarea contestatiilor la inspectoratele scolare si transmiterea acestora la centrele de evaluare;
>> Perioada: 18-19 iulie 2023
 
Solutionarea contestatiilor;
>> Perioada: 20-25 iulie 2023
 
Comunicarea rezultatelor finale;
>> Termen: 26 iulie 2023
 

Cerere- tip inscriere Titularizare 2023
 


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf. 

Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

titularizare 2023inscriere titularizare 2023dosar inscriere titularizaresubiecte titularizare educatoriacte dosar titularizarecontinuitate titularizare


x

Lasa un raspuns
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul GratuitTeste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
//