Vizualizare lucrari Titularizare 2023. 16 august, ultima zi pentru depunerea cererilor. NU este permisa fotografierea lucrarii!

De Portal Invatamant
la 16 Aug. 2023
1 comentarii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vizualizare lucrari Titularizare 2023. 16 august, ultima zi pentru depunerea cererilor. NU este permisa fotografierea lucrarii!16Aug.2023

Candidatii care au sustinut proba scrisa la Titularizare 2023 pot depune cerere pentru vizualizarea propriei lucrari, dupa afisarea rezultatelor la proba scrisa, potrivit Metodologiei.

In conformitate cu art. 72 (1) din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2023-2024, aprobata prin OMEC nr. 6218/2022, cu modificarile si completarile ulterioare, "dupa afisarea rezultatelor finale, candidatii pot solicita comisiei judetene/a municipiului Bucuresti de organizare si desfasurare a concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar sa isi vada lucrarea, fara ca, in urma vizualizarii, sa obtina reevaluarea lucrarii si/sau modificarea notelor acordate”.

...Modele de Teste rezolvate pentru Titularizare si Definitivat gasiti AICI  (pentru Educatori, pentru Invatatori, la Matematica, la Romana, Engleza, Sport, Istorie, Geografie, Biologie etc samd)
 

Extras din Procedura privind vizualizarea de catre candidati a lucrarilor la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante /rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2023 a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti

 

I. Inregistrarea solicitarilor privind vizualizarea lucrarilor

 
Art.2 (1) La avizierul fiecarui centru de concurs si pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti se afiseaza graficul depunerii solicitarilor privind vizualizarea lucrarilor conform Metodologiei privind mobilitatea personalului didactic de predare din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2023-2024, aprobata prin OMEC nr. 6218/2022.
 
(2) Conform calendarului afisat, candidatii depun la sediul Comisiei municipiului Bucuresti de organizare a concursului, solicitarea privind vizualizarea lucrarii scrise la concursul national (Anexa 1). 
 
Art.3 La sfarsitul perioadei de depunere a cererilor, comisia de desfasurare a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar constituita la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, centralizeaza cererile de vizualizare a lucrarilor, inregistrate la nivelul municipiului Bucuresti.
 

II. Vizualizarea lucrarilor scrise la Titularizare 2023

 
ART.4 (1) Presedintele comisiei municipiului Bucuresti de organizare si desfasurare a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar in care candidatul a sustinut proba scrisa solicita presedintelui comisiei judetene/a municipiului Bucuresti de organizare si desfasurare a concursului la nivelul caruia si-a desfasurat
activitatea centrul de evaluare, o copie conform cu originalul a lucrarii in format scanat, transmisa prin suport digital, cu informarea Directiei Generale Invatamant Preuniversitar din cadrul Ministerului Educatiei.
 
(2) Comisia Municipiului Bucuresti de organizare a concursului stabileste locul si programul zilnic de vizualizare a lucrarilor scrise, pe care il va afisa pe pagina web a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si la avizierul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.
 
Art.5 (1) Candidatul vizualizeaza individual lucrarea in prezenta unei persoane nominalizate de presedintele comisiei de organizare si desfasurare a concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar.
 
(2) Pentru a facilita vizualizarea lucrarilor, comisia de organizare si desfasurare a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar va facilita logistica necesara activititii de vizualizare a lucrarilor.
 
(3) Persoanei nominalizata de presedintele comisiei de organizare si desfasurare a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar, in prezenta careia se face vizualizarea lucrarii, i se interzice sa faca aprecieri asupra continutului si evaluarea lucrarii.
 
(4) Candidatilor le este interzis si introduca in sala de vizualizare a lucrarilor dispozitive de inregistrare audio/video.
 
(5) Pe durata vizualizarii lucrarilor scrise, candidatilor li se aduce la cunostinta ca scopul procedurii este acela de a constata aspecte privind integritatea lucrarii in formatul predat de acestia si asumat prin semnatura in procesul-verbal si ca, in timpul si dupa parcurgerea acestei proceduri, nu li se permite fotografierea/fotocopierea lucrarii, nu li se elibereaza copii ale lucrarii si nu li se modifica nota obtinuta.
 
(6) Dupa vizualizarea lucrarii candidatul va semna o declaratie prin care confirma ca a vizualizat lucrarea scrisa (Anexa 2). 
 

C. Dispozitii finale

 
Art.6 (1) Solicitarea de vizualizare si respectiv, vizualizarea lucrarii nu pot conduce la reevaluarea si/sau modificarea notei acordate lucrarii.
 
(2) Nu se elibereaza copii dupa lucrarile vizionate;
 
(3) Prezenta proceduri are caracter intern.
 

Calendar vizualizare lucrari scrise Titularizare 2023

 
31 iulie - Afisarea la centrele de concurs si pe site-urile acestora a informatiilor cu privire la depunerea solicitarilor privind vizualizarea lucrarilor scrise
 
1-16 august - Depunerea cererilor prin care se solicita vizualizarea lucrarilor la sediul Comisiei Municipiului Bucuresti si centralizarea acestor cereri.
 
17-18 august - Centralizarea cererilor pentru vizualizarea lucrarilor
 
21-23 august - Transmiterea catre centrele de evaluare a solicitarilor candidatilor pentru vizualizarea lucrarilor
 
24-25 august - Pregatirea lucrarilor scrise pentru vizualizare
 
26 august - Afisarea programului de vizualizare
 
 

Model cerere de vizualizare a lucrarii scrise la Titularizare 2023


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.


 

Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

vizualizare lucrarivizualizare lucrari titularizaretitularizarecerere vizualizare lucrare scrisa


x

Lasa un raspuns
Comentarii [1 comentariu]Adauga comentariul tau

02Aug.2023

Daniela Mirea 02 Aug. 2023 11:54:32

As dori sa vizualizeze lucrarea de la titularizare educatoare 2023.
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Descarca GRATUIT
Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul GratuitTeste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
//