Programul se va derula la nivel national, castigatorii beneficiind de cate o bursa in valoare de 5.000 euro.
Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa detina titlul de doctor si gradul didactic de lector sau asistent universitar iar varsta nu trebuie sa depaseasca 40 de ani.
Atentie! Data limita pentru inscrierea proiectelor este 15 septembrie 2019.
Regulamentul programului si criteriile de evaluare pot fi consultate
AICI >>
Pentru inscriere completati formularul de AICI si trimiteti-l prin e-mail la adresa office@anis.ro.
Cursurile propuse de acestia trebuie sa se incadreze in domeniile: Big Data, Cybersecurity, Inteligenta Artificiala (AI), Fintech, Health Tech si, ca elemente de noutate pentru editia de anul acesta, au fost adaugate tehnologiile Machine Learning (ML), Internet of Things (IoT), respectiv Tech for All (incurajarea domeniului STEM si in facultatile non-IT in vederea construirii de produse software).
"La prima editie am avut 35 de proiecte inscrise si ne-a fost dificil sa alegem numai zece, ideile si proiectele propuse de cadrele didactice au fost la un nivel foarte ridicat. Din acest motiv, anul acesta am decis sa acordam 12 burse tinerilor profesori. Succesul primei editii a determinat o deschidere si mai mare din partea companiilor si ne bucuram ca am adunat un fond de 60.000 euro. Toate partile implicate, companiile, cadrele didactice, conducatorii universitatilor, au inteles ca numai printr-o colaborare stransa intre industrie si mediul academic putem genera performanta in sistemul de educatie", a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.
Castigatorii primei editii a programului Bursele ANIS sunt conferentiari, sefi de lucrari si lectori in cadrul unora dintre cele mai mari centre universitare din Romania: universitatile Politehnica din Bucuresti si Timisoara, ASE, Universitatea de Vest din Timisoara, universitatile "Al. I. Cuza" si "Gheorghe Asachi" din Iasi, "Transilvania" din Brasov, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea din Bucuresti.
Programul Bursele ANIS se va derula anual, avand ca obiective pe termen lung stimularea cadrelor didactice si aducerea celor mai noi competente si abilitati in sfera educationala, precum si a dialogului dintre industrie si mediul academic.
Detalii suplimentare gasiti pe site-ul anis.ro.