Lista scolilor unde se aplica proiectul pilot de evaluare standardizata, anuntat de Cimpeanu. Elevii dau testele in format digital

De Ana Ghiarasim
la 16 Mai. 2022
1 comentarii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista scolilor unde se aplica proiectul pilot de evaluare standardizata, anuntat de Cimpeanu. Elevii dau testele in format digital16Mai.2022

Ordinul de ministru prin care va fi introdusa evaluarea standardizata, in faza de pilotare, la sfarsitul acestui an scolar, a aparut in Monitorul Oficial. Evaluarea se va desfasura in format digital, la nivelul tuturor claselor, mai putin cele din anii terminali, in cate 7 unitati de invatamant din fiecare judet.

Ministrul Educatiei a anuntat recent ca isi doreste sa afle cat de pregatiti sunt elevii din Romania, prin urmare intentioneaza sa introduca, pana la sfarsitul acestui an scolar, o testare-pilot la limba romana si matematica pentru toti elevii, mai putin cei din clasele a VIII-a si a XII-a. In plus, elevii de liceu vor sustine inclusiv o evaluare la istorie.
 
"Avem in pregatire sa lansam o provocare, in masura in care reusim sa finalizam un proiect de ordin de ministru prin care sa reglementam evaluarea standardizata. Pentru inceput, la nivel pilot pentru elevii I-VII si mai apoi IX-XI. Fara elevii claselor terminale", a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la conferinta pentru lansarea Raportului National de literatie, de saptamana trecuta.
 
Iata ce prevede Ordinul ministrului Educatiei
 
Art. 1. — (1) Se aproba organizarea pilotarii evaluarii standardizate la finalul anului scolar 2021—2022, cu scopul de a stabili nivelul de competente ale elevilor la finalul anului scolar.
 
(2) Participa la pilotarea evaluarii standardizate la finalul anului scolar 2021—2022 elevii claselor I—VII, respectiv IX—XI din unitatile de invatamant selectate de Ministerul Educatiei.
 
(3) La nivelul fiecarui judet/sector al municipiului Bucuresti, pilotarea evaluarii standardizate se organizeaza in cate 7 unitati de invatamant, incluzand unitati de invatamant cu profil pedagogic.
 
Art. 2. — Evaluarea standardizata la finalul anului scolar 2021—2022 se organizeaza de catre inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti in perioada 30 mai— 10 iunie pentru elevii claselor I—VII si in perioada 30 mai— 8 iunie pentru elevii claselor IX—XI.
 
Art. 3. — (1) Disciplinele la care se organizeaza evaluarea standardizata la finalul anului scolar 2021—2022 sunt urmatoarele:
a) pentru elevii claselor I—VII, limba romana si matematica;
b) pentru elevii claselor IX—XI, limba romana si, in functie de filiera, profil si specializare, disciplina care se sustine la examenul national de bacalaureat, ca proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie.
 
(2) Testele pentru evaluarea standardizata la finalul anului scolar 2021—2022 sunt construite respectand programa scolara corespunzatoare fiecarei clase/discipline mentionate la alin. (1).
 
(3) Timpul de lucru efectiv pentru fiecare disciplina la care se sustine evaluarea standardizata este de 30 de minute pentru clasele din invatamantul primar, respectiv 60 de minute pentru clasele din invatamantul gimnazial si liceal.
 
Art. 4. — (1) Desfasurarea evaluarii standardizate la finalul anului scolar 2021—2022 se realizeaza in format digital, in baza unei instructiuni, care va fi comunicata inspectoratelor scolare judetene/al municipiului Bucuresti in termen de 3 zile de la publicarea prezentului ordin in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
 
(2) Inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti si unitatile de invatamant se asigura ca elevii dispun de un numar suficient de dispozitive, precum: calculatoare, laptopuri, tablete sau telefoane smart, astfel incat in perioada de desfasurare a evaluarii standardizate la finalul anului scolar 2021—2022 sa se ofere posibilitatea fiecarui elev din clasele I—VII, respectiv IX—XI sa sustina aceasta evaluare.
 
(3) Dispozitivele utilizate trebuie sa fie conectate la reteaua internet, sa aiba un sistem de operare si un browser web. Fiecare elev trebuie sa aiba acces la browserul web.
 
Art. 5. — Pentru elevii cu deficiente/cerinte educationale speciale care doresc sa participe la evaluarea standardizata la finalul anului scolar 2021—2022 se aplica prevederile art. 31 si 32 din Metodologia de organizare si desfasurare a evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a, aprobata prin Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4.801/2010, valabila si pentru anul scolar 2021—2022, prevederile art. 91 alin. (1) lit. c), alin. (2) si (3) din Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat national — 2011, aprobata prin Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4.799/2010, cu modificarile ulterioare, valabila si pentru anul 2022, respectiv prevederile Procedurii nr. 25.464/2022*) cu privire la asigurarea conditiilor de egalizare a sanselor pentru elevii cu deficiente de vedere, deficiente de auz si tulburari de neurodezvoltare care sustin examenele nationale: evaluarea nationala pentru absolventii clasei a VIII-a si examenul national de bacalaureat — sesiunea 2022.
 
Art. 6. — (1) In urma evaluarii standardizate la finalul anului scolar 2021—2022 sunt furnizate detalii despre intrebarile/itemii la care elevul a raspuns si se genereaza rapoarte narative de evaluare la finalul fiecarui test.
 
(2) Rapoartele narative de evaluare nu se transforma in calificative/note acordate elevilor si nu pot fi utilizate in vederea evaluarii activitatii cadrelor didactice.
 
(3) Rapoartele narative de evaluare analizeaza in detaliu competentele elevilor, precizand nivelul de cunostinte, astfel incat la nivelul Ministerului Educatiei sa poata fi adoptata o serie de masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare.
 
Art. 7. — (1) In vederea pilotarii evaluarii standardizate, Ministerul Educatiei incheie un protocol de colaborare, cu titlu gratuit, fara implicatii financiare ale partilor.
 
(2) In cadrul protocolului de colaborare, activitatile de pilotare pot fi organizate pana la finalul anului 2022.
 
Art. 8. — Se aproba lista unitatilor de invatamant participante la pilotarea evaluarii standardizate, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
 
Art. 9. — Directia generala invatamant preuniversitar, Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti si unitatile de invatamant duc la indeplinire prevederile prezentului ordin.
 
Art. 10. — Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
 

LISTA scolilor partici​pante la pilotarea evaluarii standardizate

 
1 Alba Colegiul National „Inochentie Micu Clain” Blaj
2 Alba Scoala Gimnaziala „Vasile Goldis” Alba Iulia
3 Alba Scoala Gimnaziala „Axente Sever” Aiud
4 Alba Liceul Teoretic Teius
5 Alba Scoala Gimnaziala „Decebal” Cricau
6 Alba Scoala Gimnaziala „Nicolae Dragan” Galda de Jos
7 Alba Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud
8 Arad Colegiul Pedagogic „Preparandia — Dimitrie Tichindeal” Arad
9 Arad Scoala Gimnaziala „Nicolae Balcescu” Arad
10 Arad Scoala Gimnaziala Nr. 2 Santana
11 Arad Liceul Teoretic Sebis
12 Arad Scoala Gimnaziala „Gheorghe Popovici” Apateu
13 Arad Scoala Gimnaziala „Ioan Slavici” Siria
14 Arad Liceul Tehnologic Vinga
15 Arges Colegiul National Pedagogic „Carol I” Campulung
16 Arges Scoala Gimnaziala „Ion Minulescu” Pitesti
17 Arges Scoala Gimnaziala Nr. 1 Costesti
18 Arges Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni
19 Arges Scoala Gimnaziala Nr. 1 Poienarii de Arges
20 Arges Scoala Gimnaziala Nr. 1 Poiana Lacului
21 Arges Liceul Tehnologic „Petre Ionescu Muscel” Domnesti
22 Bacau Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau
23 Bacau Scoala Gimnaziala „Emil Racovita” Onesti
24 Bacau Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” Comanesti
25 Bacau Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinesti
26 Bacau Scoala Gimnaziala Ardeoani
27 Bacau Scoala Gimnaziala „Scarlat Longhin” Dofteana
28 Bacau Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” Sascut
29 Bihor Liceul Pedagogic „Nicolae Bolcas” Beius
30 Bihor Scoala Gimnaziala „Oltea Doamna” Oradea
31 Bihor Scoala Gimnaziala „Miron Pompiliu” Stei
32 Bihor Liceul Teoretic „Constantin Serban” Alesd
33 Bihor Scoala Gimnaziala Nr. 1 Varciorog
34 Bihor Scoala Gimnaziala „Aurel Pop” Osorhei
35 Bihor Liceul Teoretic „Gabriel Tepelea” Borod
36 Bistrita-Nasaud Colegiul National „George Cosbuc” Nasaud
37 Bistrita-Nasaud Scoala Gimnaziala „Lucian Blaga” Bistrita
38 Bistrita-Nasaud Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Nasaud
39 Bistrita-Nasaud Colegiul National „Petru Rares” Beclean
41 Bistrita-Nasaud Scoala Gimnaziala „Viorel Nimigeanu” Nimigea de Jos
42 Bistrita-Nasaud Liceul Tehnologic „Ion Caian Romanul” Caianu Mic
43 Botosani Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botosani
44 Botosani Scoala Gimnaziala „Elena Rares” Botosani
45 Botosani Scoala Gimnaziala „Leon Danaila” Darabani
46 Botosani Liceul Tehnologic Bucecea
47 Botosani Scoala Gimnaziala Nr. 1 Vaculesti
48 Botosani Scoala Gimnaziala „Octav Bancila” Corni
49 Botosani Liceul Tehnologic „Stefan cel Mare si Sfant” Vorona
50 Braila Colegiul National Pedagogic „Dumitru Panaitescu Perpessicius”
51 Braila Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza” Braila
52 Braila Scoala Gimnaziala „Spiru Haret” Insuratei
53 Braila Liceul Teoretic „Constantin Angelescu” Ianca
54 Braila Scoala Gimnaziala Surdila-Greci
55 Braila Scoala Gimnaziala Movila Miresii
56 Braila Liceul Tehnologic „Matei Basarab” Maxineni
57 Brasov Liceul „Andrei Muresanu” Brasov
58 Brasov Scoala Gimnaziala Nr. 9 „N. Orghidan” Brasov
59 Brasov Scoala Gimnaziala Ghimbav
60 Brasov Colegiul National „Doamna Stanca” Fagaras
61 Brasov Scoala Gimnaziala Cata
62 Brasov Scoala Gimnaziala Sanpetru
63 Brasov Liceul „Sextil Puscariu” Bran
64 Buzau Colegiul National Pedagogic „Spiru Haret” Buzau
65 Buzau Scoala Gimnaziala „George Emil Palade” Buzau
66 Buzau Scoala Gimnaziala „Gheorghe Vernescu” Ramnicu Sarat
67 Buzau Liceul Teoretic „Radu Vladescu” Patarlagele
68 Buzau Scoala Gimnaziala Magura
69 Buzau Scoala Gimnaziala „Constantin Ivanescu” Posta Calnau
70 Buzau Liceul Tehnologic „Sfantul Mucenic Sava” Berca
71 Calarasi Colegiul National „Neagoe Basarab” Oltenita
72 Calarasi Scoala Gimnaziala „Mihai Viteazul” Calarasi
73 Calarasi Scoala Gimnaziala „Gheorghe Manu” Budesti
74 Calarasi Liceul „Alexandru Odobescu” Lehliu-Gara
75 Calarasi Scoala Gimnaziala Nr. 1 Unirea
76 Calarasi Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dor Marunt
77 Calarasi Liceul Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” Dragalina
78 Caras-Severin Colegiul National „C.D. Loga” Caransebes
79 Caras-Severin Scoala Gimnaziala Nr. 7 Resita
80 Caras-Severin Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bocsa
81 Caras-Severin Liceul „Matias Hammer” Anina
82 Caras-Severin Scoala Gimnaziala „Aurel Peia” Ezeris
83 Caras-Severin Scoala Gimnaziala „Gheorghe Fratila” Glimboca
84 Caras-Severin Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici
85 Cluj Colegiul National Pedagogic „Gheorghe Lazar” Cluj-Napoca
86 Cluj Scoala Gimnaziala „Ion Agarbiceanu” Cluj-Napoca
87 Cluj Scoala Gimnaziala „Teodor Murasanu” Turda
88 Cluj Liceul Teoretic „Pavel Dan” Campia Turzii
89 Cluj Scoala Gimnaziala Chiuiesti
90 Cluj Scoala Gimnaziala „Gheorghe Sincai” Floresti
91 Cluj Liceul Teoretic „Gelu Voievod” Gilau
92 Constanta Colegiul National Pedagogic „Constantin Bratescu” Constanta
93 Constanta Scoala Gimnaziala Nr. 24 „Ion Jalea” Constanta
94 Constanta Scoala Gimnaziala Nr. 2 „Poet Ovidiu” Ovidiu
95 Constanta Liceul Teoretic „Negru Voda” Constanta
96 Constanta Scoala Gimnaziala „Ion Borcea” Agigea
97 Constanta Scoala Gimnaziala Nr. 1 Valu lui Traian
98 Constanta Liceul Tehnologic Ciobanu
99 Covasna Colegiul National „Mihai Viteazul” Sfantu Gheorghe
100 Covasna Scoala Gimnaziala „Nicolae Colan” Sfantu Gheorghe
101 Covasna Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” Intorsura Buzaului
102 Covasna Liceul „Korosi Csoma Sandor” Covasna
103 Covasna Scoala Gimnaziala „Comenius” Bretcu
104 Covasna Scoala Gimnaziala „Nicolae Russu” Sita Buzaului
105 Covasna Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Valea Mare
106 Dambovita Colegiul National Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Targoviste
107 Dambovita Scoala Gimnaziala „Ion Alexandru Bratescu-Voinesti” Targoviste
108 Dambovita Scoala Gimnaziala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
109 Dambovita Liceul Teoretic „Ion Ghica” Racari
110 Dambovita Scoala Gimnaziala Gura Sutii
111 Dambovita Scoala Gimnaziala Brezoaia, Brezoaele
112 Dambovita Liceul Tehnologic „Udrea Baleanu” Baleni
113 Dolj Colegiul National Pedagogic „Sefan Velovan” Craiova
114 Dolj Liceul Tehnologic „Horia Vintila” Segarcea
115 Dolj Liceul Tehnologic „Petre Banita” Calarasi
116 Dolj Scoala Gimnaziala „Eliza Opran” Isalnita
117 Dolj Scoala Gimnaziala „Traian” Craiova
118 Dolj Scoala Gimnaziala Farcas
119 Dolj Scoala Gimnaziala Filiasi
120 Galati Colegiul National „Costache Negri” Galati
121 Galati Scoala Gimnaziala „Stefan cel Mare” Galati
122 Galati Scoala Gimnaziala „Grigore Hagiu” Targu Bujor
123 Galati Liceul Tehnologic „Paul Bujor” Beresti
124 Galati Scoala Gimnaziala „Florea Julea” Nicoresti
125 Galati Scoala Gimnaziala „Sfantul Nicolae” Liesti
126 Galati Liceul Tehnologic Nr. 1 Corod
127 Giurgiu Liceul Teoretic „N. Cartojan” Giurgiu
128 Giurgiu Scoala Gimnaziala „Acad. M. Voiculescu” Giurgiu
129 Giurgiu Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bolintin-Vale
130 Giurgiu Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu” Mihailesti
131 Giurgiu Scoala Gimnaziala „Apostol Arsache” Vedea
132 Giurgiu Scoala Gimnaziala „Banu Baleanu” Bolintin-Deal
133 Giurgiu Liceul „Udriste Nasturel” Hotarele
134 Gorj Liceul Tehnologic „General Constantin Sandru” Balta, Runcu
135 Gorj Scoala Gimnaziala Capu-Dealului Branesti
136 Gorj Liceul Teoretic Novaci
137 Gorj Liceul Tehnologic „Constantin Brancusi” Pestisani
138 Gorj Scoala Gimnaziala Nr. 1 „G. Uscatescu” Targu Carbunesti
139 Gorj Colegiul National „Spiru Haret” Targu Jiu
140 Gorj Scoala Gimnaziala „Alexandru Stefulescu” Targu Jiu
141 Harghita Liceul „Marin Preda” Odorheiu Secuiesc
142 Harghita Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” Miercurea-Ciuc
143 Harghita Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Balan
144 Harghita Scoala Gimnaziala „Geo Bogza” Balan
145 Harghita Scoala Gimnaziala „Teodor Chindea” Voslabeni
146 Harghita Scoala Gimnaziala Tulghes
147 Harghita Liceul „Miron Cristea” Subcetate
148 Hunedoara Colegiul National Pedagogic „Regina Maria” Deva
149 Hunedoara Scoala Gimnaziala „Dominic Stanca” Orastie
150 Hunedoara Scoala Gimnaziala „Sfanta Varvara” Aninoasa
151 Hunedoara Liceul Tehnologic „Constantin Brancusi” Petrila
152 Hunedoara Scoala Gimnaziala „Constantin Daicoviciu” Beriu
153 Hunedoara Scoala Gimnaziala Dobra
154 Hunedoara Liceul Teoretic „Silviu Dragomir” Ilia
155 Ialomita Colegiul National „Mihai Viteazul” Slobozia
156 Ialomita Scoala Gimnaziala „Ion Heliade Radulescu” Urziceni
157 Ialomita Scoala Gimnaziala „George Valsan” Amara
158 Ialomita Scoala Gimnaziala „Ionel Perlea” Ograda
159 Ialomita Liceul Tehnologic Fierbinti-Targ
160 Ialomita Scoala Gimnaziala Facaeni
161 Ialomita Liceul Tehnologic „Iordache Zossima” Armasesti
162 Iasi Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iasi
163 Iasi Scoala Gimnaziala „Dimitrie A. Sturdza” Iasi
164 Iasi Scoala Gimnaziala „Iordache Cantacuzino” Pascani
165 Iasi Colegiul National „Stefan cel Mare” Harlau
166 Iasi Scoala Gimnaziala Bals
167 Iasi Scoala Gimnaziala „Profesor Mihai Dumitriu” Valea Lupului
168 Iasi Liceul Teoretic „Bogdan Voda” Halaucesti
169 Ilfov Liceul Tehnologic „Barbu Stirbey”
170 Ilfov Scoala Gimnaziala Nr. 2 Buftea
171 Ilfov Scoala Gimnaziala „Profesor Ion Visoiu” Chitila
172 Ilfov Liceul Teoretic „Horia Hulubei” Magurele
173 Ilfov Scoala Gimnaziala Nr. 1 Berceni
174 Ilfov Scoala Gimnaziala „Alexandru Odobescu” Chiajna
175 Ilfov Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Branesti
176 Maramures Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand” Sighetu Marmatiei
177 Maramures Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” Baia Mare
178 Maramures Scoala Gimnaziala Nr. 7 Viseu de Sus
179 Maramures Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” Seini
180 Maramures Scoala Gimnaziala Bicaz
181 Maramures Scoala Gimnaziala Nr. 1 Moisei
182 Maramures Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” Somcuta Mare
183 Mehedinti Colegiul National Pedagogic „Stefan Odobleja” Drobeta-Turnu Severin
184 Mehedinti Scoala Gimnaziala Nr. 15 Drobeta-Turnu Severin
185 Mehedinti Scoala Gimnaziala Vanju Mare
186 Mehedinti Liceul Tehnologic „Matei Basarab” Strehaia
187 Mehedinti Scoala Gimnaziala Sovarna
188 Mehedinti Scoala Gimnaziala Simian
189 Mehedinti Liceul Teoretic Cujmir
190 Mures Colegiul National Pedagogic „Mihai Eminescu” Targu Mures
191 Mures Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” Targu Mures
192 Mures Scoala Gimnaziala Iernut
193 Mures Liceul Tehnologic Iernut
194 Mures Scoala Gimnaziala Bala
195 Mures Scoala Profesionala „Gheorghe Sincai” Raciu
196 Mures Liceul Tehnologic „Vasile Netea” Deda
197 Neamt Liceul „Vasile Conta” Targu-Neamt
198 Neamt Scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri” Roman
199 Neamt Scoala Gimnaziala „Regina Maria” Bicaz
200 Neamt Liceul „Gh. Ruset Roznovanu” Roznov
201 Neamt Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dochia
202 Neamt Scoala Gimnaziala Borlesti
203 Neamt Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Sabaoani
204 Olt Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina
205 Olt Scoala Gimnaziala „Eugen Ionescu” Slatina
206 Olt Scoala Gimnaziala „Virgil Mazilescu” Corabia
207 Olt Liceul Tehnologic „Constantin Brancoveanu” Scornicesti
208 Olt Scoala Gimnaziala Poganu
209 Olt Scoala Gimnaziala Izbiceni
210 Olt Liceul Teoretic „Ion Gh. Rosca” Osica de Sus
211 Prahova Colegiul National Pedagogic „Regina Maria” Ploiesti
212 Prahova Scoala Gimnaziala „Nicolae Titulescu” Ploiesti
213 Prahova Scoala Gimnaziala „Inginer Gheorge Panculescu” Valenii de Munte
214 Prahova Liceul Teoretic „Serban Voda” Slanic
215 Prahova Scoala Gimnaziala „Laurentiu Fulga” Fulga de Sus
216 Prahova Scoala Gimnaziala Magurele
217 Prahova Liceul Tehnologic „Gheorghe Ionescu Sisesti” Valea Calugareasca
218 Salaj Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” Zalau
219 Salaj Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau
220 Salaj Scoala Gimnaziala „Horea” Simleu Silvaniei
221 Salaj Liceul Teoretic „Ion Agarbiceanu” Jibou
222 Salaj Scoala Gimnaziala Nr. 1 Valcau de Jos
223 Salaj Scoala Gimnaziala „Gheorghe Sincai” Bobota
224 Salaj Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida
225 Satu Mare Colegiul National „Ioan Slavici” Satu Mare
226 Satu Mare Scoala Gimnaziala „Grigore Moisil” Satu Mare
227 Satu Mare Scoala Gimnaziala Nr. 3 Negresti-Oas
228 Satu Mare Liceul Tehnologic „George Baritiu” Livada
229 Satu Mare Scoala Gimnaziala Gherta Mica
230 Satu Mare Scoala Gimnaziala Doba
231 Satu Mare Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Turt
232 Sibiu Colegiul National Pedagogic „Andrei Saguna” Sibiu
233 Sibiu Scoala Gimnaziala Nr. 21 Sibiu
234 Sibiu Scoala Gimnaziala Ocna Sibiului
235 Sibiu Liceul Tehnologic „J. Lebel” Talmaciu
236 Sibiu Scoala Gimnaziala Racovita
237 Sibiu Scoala Gimnaziala „Mihai Viteazu” Selimbar
238 Sibiu Colegiul Tehnic „A.T. Laurian” Agnita
239 Suceava Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava
240 Suceava Scoala Gimnaziala Nr. 4 Suceava
241 Suceava Scoala Gimnaziala „Aurelian Stanciu” Salcea
242 Suceava Liceul Tehnologic „Stefan cel Mare” Cajvana
243 Suceava Scoala Gimnaziala Satu Mare
244 Suceava Scoala Gimnaziala „Vasile Tomegea” Boroaia
245 Suceava Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbraveni
246 Teleorman Colegiul National Pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria
247 Teleorman Scoala Gimnaziala „Stefan cel Mare” Alexandria
248 Teleorman Scoala Gimnaziala Nr. 2 Videle
249 Teleorman Liceul Teoretic Zimnicea
250 Teleorman Scoala Gimnaziala „Sfintii Voievozi” Bragadiru
251 Teleorman Scoala Gimnaziala „Grigore Dimitrie Ghica” Peretu
252 Teleorman Liceul Teoretic Piatra
253 Timis Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara
254 Timis Scoala Gimnaziala Nr. 30 Timisoara
255 Timis Scoala Gimnaziala Nr. 4 Lugoj
256 Timis Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj
257 Timis Scoala Gimnaziala Tomesti
258 Timis Scoala Gimnaziala Dumbravita
259 Timis Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc
260 Tulcea Liceul Teoretic „Ion Creanga” Tulcea
261 Tulcea Scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu” Tulcea
262 Tulcea Scoala Gimnaziala „Gheorghe Banea” Macin
263 Tulcea Liceul Teoretic „Gh. M. Murgoci” Macin
264 Tulcea Scoala Gimnaziala Dorobantu
265 Tulcea Scoala Gimnaziala Greci
266 Tulcea Liceul Tehnologic Topolog
267 Valcea Colegiul National de Informatica „Matei Basarab” Ramnicu Valcea
268 Valcea Scoala Gimnaziala „I. Gh. Duca” Ramnicu Valcea
269 Valcea Scoala Gimnaziala „Costea Marinoiu” Ocnele Mari
270 Valcea Liceul „Gheorghe Surdu” Brezoi
271 Valcea Scoala Gimnaziala Ghioroiu
272 Valcea Scoala Gimnaziala Mihaesti
273 Valcea Liceul Teoretic Maciuca
274 Vaslui Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Barlad
275 Vaslui Scoala Gimnaziala „Stefan cel Mare” Vaslui
276 Vaslui Scoala Gimnaziala „Mihai David” Negresti
277 Vaslui Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negresti
278 Vaslui Scoala Gimnaziala Nr. 1 Valeni
279 Vaslui Scoala Gimnaziala „Ion Murgeanu” Zorleni
280 Vaslui Liceul „Stefan cel Mare” Codaesti
281 Vrancea Colegiul National Pedagogic „Spiru Haret” Focsani
282 Vrancea Scoala Gimnaziala „Duiliu Zamfirescu” Focsani
283 Vrancea Scoala Gimnaziala Nr. 2 Marasesti
284 Vrancea Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobesti
285 Vrancea Scoala Gimnaziala „Petre Mironescu” Mera
286 Vrancea Scoala Gimnaziala „Alexandru Vlahuta” Gugesti
287 Vrancea Liceul „Simion Mehedinti” Vidra
288 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Sf. Voievozi”
289 Bucuresti Liceul Teoretic „George Calinescu”
290 Bucuresti Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”
291 Bucuresti Colegiul National „Aurel Vlaicu”
292 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 183
293 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 13
294 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Al. Costescu”
295 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 71
296 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 32
297 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Sfantul Silvestru”
298 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 25
299 Bucuresti Liceul Tehnologic „Nikola Tesla”
300 Bucuresti Liceul Teoretic „C.A. Rosetti”
301 Bucuresti Colegiul National „Scoala Centrala”
302 Bucuresti Scoala Superioara Comerciala „N. Kretzulescu”
303 Bucuresti Colegiul Tehnic „Mihai Bravu”
304 Bucuresti Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”
305 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 88
306 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 55
307 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 195
308 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Federico Garcia Lorca”
309 Bucuresti Colegiul National „Ion Creanga”
310 Bucuresti Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”
311 Bucuresti Liceul Tehnologic „Mircea Vulcanescu”
312 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Ienachita Vacarescu”
313 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 96
314 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 165
315 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 189
316 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 115
317 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 126
318 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 127
319 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Luceafarul”
320 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 136
321 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 188
322 Bucuresti Liceul Teoretic „Ion Barbu”
323 Bucuresti Colegiul National „Elena Cuza”
324 Bucuresti Liceul cu Program Sportiv „Mircea Eliade”
325 Bucuresti Colegiul National „Grigore Moisil”
326 Bucuresti Colegiul Economic „Costin C. Kiritescu”
327 Bucuresti Scoala Gimnaziala Nr. 59
328 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Sfantul Andrei”
329 Bucuresti Scoala Gimnaziala „Constantin Brancusi”
 

Proiecte Didactice - Modele de Nota 10

Modele de Proiecte Didactice: pentru Titularizare, Definitivat si Inspectiile la clasa


Economisiti timp valoros si energie la elaborarea Proiectelor dvs. Didactice!

NOU: Modele de Proiecte Didactice pentru Nota 10 la Titularizare sau Definitivat Educatori

Lucrarea elimina acum

- dificultatile pe care le intampinati si dvs. in alcatuirea proiectelor didactice:
- lipsa materialelor didactice pentru pregatirea acestor examene;
- inexistenta modelelor de pregatire a proiectelor didactice necesare in cadrul inspectiilor la clasa.
...Vezi AICI detalii complete <<


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

testare standardizataevaluare standardizatasorin cimpeanuordin de ministruelevitestare elevilista scoli


x

Lasa un raspuns
Comentarii [1 comentariu]Adauga comentariul tau

25Mai.2022

Andreea 25 Mai. 2022 18:22:09

Ma bucur ca se da testarea dar de ce trebuie copilul sa duca de acasa dispozitivul pe care se da testarea? Daca scoala nu i asigura device, atunci, sa scrie pe hartie.
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul GratuitTeste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//