Elevii pot primi bani de la stat pentru achizitionarea unui calculator. Mai exact, elevii aflati in familii cu un venit sub 250 de lei pe membru pot primi un ajutor financiar in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete, arata un proiect pus in dezbatere publica de Ministerul Educatiei.

Cu o experienta de peste 7 ani in presa, Laura Galescu s-a alaturat redactiei Portal Invatamant in anul 2017. Aduce zilnic in atentia dumneavoastra stiri si articole utile, atat pentru parintii elevilor, cat si pentru cadrele didactice.
Bataie de joc, cum adica 250 lei/ membru de familie. Daca as fi in situatia asta as lua mancare la copii de 200 de euro nu calculator. Sunteti niste tampiti astia care faceti asa legi, de fapt nu ajutati decat pe tiganii care traiesc din ajutorul social. Asta nu este un ajutor pentru o persoana care munceste cinstit pe salariul minim pe economie si are si 1-2 copii scolari.
Scoala noastra nu are adresa de e-mail, decat un numar de fix si adresa fizica. Baiatul meu se incadra in acest program, beneficiaza de bursa sociala, dar nu pot depune cererea. Este elev in clasa a VIII-a si ar fi fost util acest program. Eu cred ca programul e facut cu dedicatie, deoarece in ultimii trei ani de cand primeste bursa sociala, nimeni niciodata nu ne-a spus despre acest program. Scolile stiu ce elevi cu situatie deosebita au si eu cred ca ar fi putut sa ii intrebe pe elevi. In plus am aflat in ultima clipa.
Întru direct an subiect, f?r? introducere.
VOI GÂNDI?I NORMAL? Cum adic? Venitul brut de maxim 250 lei brut / membru de familie e RIDICOL !!! Nu po?i tr?i cu un asemenea venit. Cine se ancadreaz? la asemenea venituri?la o familie cu 2 copii, ar ansemna un venit BRUT de 1000 lei. Tr?iesc 4 persoane cu un asemenea VENIT? Nici o mama care cre?te singur? un singur copilnu zic doi sau mai mul?i nu s-ar ancadra dac? ar fi angajat? cu un salariu min pe economie. Nu va mai umfla?i an pene sunt numai vorbe goale, defapt nu dat nimic. Sau ii ajuta?i tot pe ?iganii care tr?iesc din aloca?iile copiilor
Ar fi bine dac? ar primi ?i cadrele didactice acest ajutor pentru achizi?ionarea unui calculator.