"Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!
Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala! Oameni de bine, nu am ce zice! Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii! Astept solutii, daca au!
Faptul ca ma opresc si vorbesc cu oamenii nu e bine! Daca nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizeaza) iarasi nu e bine! Orice as face nu e bine! si cine spune asta? Cei fara de greseala!
Fiindca sunt sincera, nu e bine!
Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?
Prin urmare, cred cu tarie ca inainte de a arunca in oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui sa se uite in oglinda!
Mi-e dor de sinceritatea si bucuria din ochii copiilor mei, care apreciaza cu sinceritate ceea ce am facut, fac si voi face intotdeauna! Atata timp cat ei ma apreciaza, iar parintii lor sunt alaturi de mine, imi da incredere ca #VaFiBine!
Noapte linistita, dragi prieteni!
#multumesc
#mergeminainte", a scris Monica Anisie pe pagina sa de Facebook.
Inceputul anului scolar 2020-2021 este unul provocator, in conditiile pandemiei cu noul coronavirus.
In salile de clasa va trebui sa se asigure distanţarea fizica de un metru intre elevi sau dotarea bancilor cu separator in situatia in care nu se poate acest lucru, cu stabilirea circuitelor functionale, organizarea spatiilor de recreere, evaluarea necesarului de resurse umane; sunt necesare materiale de curatenie, igiena si dezinfectie, un stoc de rezerva de materiale de protectie pentru elevi si personal, la care se adauga instruirea personalului.
In majoritatea scolilor se va merge pe scenariul galben, unde o parte dintre elevi va merge in scoli, iar cealalta parte va avea lectii online, urmand sa faca rocada. Lectiile din clasa vor fi transmise live pentru elevii care face scoala online, de acasa. Vor exista si scoli incluse in scenariul rosu, toti elevii vor sta acasa si vor face scoala online.
Teama de imbolnaviri, ingrijorarea parintilor si a profesorilor, dificultatea de adaptare la noile conditii sunt doar cateva dintre provocarile care vor trebui depasite din 14 septembrie. Exista voci care sustin prezenta fizica a elevilor la ore, dar si voci care se tem pentru sanatatea lor, a profesorilor si a tuturor persoanelor care locuiesc sau intra in contact cu acestia.