"Ne-am deplasat la fata locului, am informat directorul de liceu si ne-am anuntat disponibilitatea si am depus lista la primarie. Incepe vacanta peste doua zile si noi functionam chiar si in vacanta scolara, ca e situatie de urgenta si ne implicam", a spus Ionela Tudor, potrivit
Agerpres.
Anterior, aceasta anuntase pe Facebook implicarea voluntara a psihologilor dupa tragedia de la Odorheiu Secuiesc.
"Ce poate fi mai dramatic decat sa ajungem in punctul in care ne plangem victimele? Noi, psihologii din Filiala teritoriala Harghita, oferim servicii psihologice de voluntariat celor marcati de marea tragedie (copii, parinti, cadre didactice). Oferim o lista cu psihologii acreditati din Harghita ce isi ofera serviciile. Condoleante familiei si Dumnezeu sa aiba grija de David, un suflet tanar de artist!", se arata in postare.
Baiatul care a decedat luni, dupa ce cladirea internatului Liceului Tamasi Aron s-a prabusit, era elev la Liceul de Arta din Odorheiu Secuiesc.
"Institutia noastra este in doliu. O astfel de tragedie nu ar fi trebuit sa se intample. O viata tanara plina de vise a fost spulberata. A fost elev la scoala noastra, asa ca aceasta veste de neinteles este cu atat mai dureroasa pentru comunitatea noastra, pentru elevii nostri si pentru oras. Ieri ne pregateam pentru concerte de fanfara, concerte de Craciun si un targ de Craciun, astazi nici macar nu putem vorbi. Concertele noastre pentru saptamana aceasta sunt anulate, fiind inlocuite de doliu si rugaciune. (...) Odihneste-te in pace, David!", se arata intr-un mesaj publicat pe pagina de socializare a liceului.