Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

SUBIECT EVALUARE INI?IAL? LIMBA ENGLEZ? - CLASA A XII-A

de portalInvatamant.ro la 12 Oct. 2011
0 comentarii
Fii primul care comenteaza



TEST DE EVALUARE INIÅ¢IALÄ‚
Anul scolar 2011-2012
Limba engleză

Clasa a XII- a L2
Numele si prenumele elevului:
Data susţinerii testului:

MODEL
• Pentru rezolvarea corectă a tuturor cerinţelor din Partea I si din Partea a II-a se acordă 90 de puncte. Din oficiu se acordă 10 puncte.
• Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.

PARTEA I (60 de puncte)

1. Read the text below. Are the sentences 1-5 ‘Right’ (A) or ‘Wrong’ (B)? If there is not enough information to answer ‘Right’ (A) or ‘Wrong’ (B), choose ‘Doesn’t say’ (C). (20 points)

The resort of Blackpool is famed for many things like the Blackpool Tower and Circus, the Pepsi Max Big One at the Pleasure Beach and the historic tramway. Nevertheless, it is the Festival of Light and the Blackpool Illuminations that are the town's biggest attraction. The Blackpool Lights shine each year for sixty six nights beginning in late August or early September to early November. They light up six miles (10km) of the promenade. It is a spectacular scene; one which is enjoyed by young and old. The show stretches from Starr Gate at the south end of the town to Bispham in the north. There really are many options for seeing the lights. You can, of course, drive yourself, however a common mode of transport to observe the Lights is by tram. You will discover that the illuminated trams shape part of the show and give excursions that run the full span of the Illuminations. Another option is the Illuminations Coach Tour where you can sit back and have a fun-filled journey through the lights with expert commentary, behind-the-scenes secrets and informative facts, all provided by your personal Illuminations Guide. The Blackpool illuminations are way more than just a show of lights. You have to see it for yourself to truly understand the experience. There are indeed many coloured lights but they are arranged in many different forms providing a regularly moving and varying show. You will find some sections which are best observed on foot as they are made up of illuminated panels providing an entertaining image show. There are also laser light shows that will no doubt amaze
you. Some of the illuminations tell a story and even incorporate music and water fountains to provide the most impressive entertainment.
(www.english-magazine)

1. Blackpool is famous for its parks.
A Right B Wrong C Doesn’t say

2. The Festival of Light is one of Blackpool’s main attractions.
A Right B Wrong C. Doesn’t say

3. The Blackpool Lights start to shine from early August.
A Right B Wrong C Doesn’t say

4. A guide offers information on the Illuminations Coach Tour.
A Right B Wrong C Doesn’t say

5. All the illuminations are accompanied by music.
A Right B Wrong C Doesn’t say

2. Choose the correct variant. (20 points)

1) My brother ………………about buying a new car.
A. is thinking B. thinks C. think D. shall think

2) Our grandchildren ………………us for a long time.
A. hasn’t visited B. haven’t visited C. don’t visit D. didn’t visit

3) As soon as Harry ………. London he was called back to Prague.
A. is reaching B. reach C. will reach D. reached

4) We are looking forward ………………….you next week.
A. meeting B. meet C. to meeting D. be meeting

5) If I ………..the bill, we wouldn’t have been cut off.
A. had been paid B. paid C. had paid D. have paid

6) His son always wants to know the reason …………things are as they are.
A. whom B. who C. which D. why

7) She didn’t go out so that she………………..cold.
A. wouldn’t catch B. won’t catch C. not to catch D. hadn’t caught

8) Let’s go to the cinema, ... we?
A. do B. shall C. will D. can

9) I would book the flights if you ………………..of the hotel.
A. will take care B. are taking care C. took care D. take care

10) You asked your boss for a rise, … you?
A. didn’t B. did C was D wasn’t

3. Each of the following sentences contains one error. Rewrite the correct sentences.
(20 points)

1) This soup is tasting delicious.
2) He had never believed he was capable for living on his own.
3) Many people have attempted explain coincidence.
4) I will call her as soon as I will get home.
5) I’m seeing what you mean.
6) You can’t have any dessert until you will finish the rest of your meal.
7) I like this bike but it’s wheels are too small.
8) Kate ate so much cakes that she could hardly walk.
9) Sue had her windows broke by vandals.
10) David felt badly because he’d shouted at his mother.

PARTEA a II-a (30 de puncte)

Write a short letter to your pen friend giving advice on how to make progress studying English.
Write your letter in 80-100 words.

BAREM DE EVALUARE SI DE NOTARE

MODEL
• Se punctează oricare alte formulări/ modalităţi de rezolvare corectă a cerinţelor.
• Nu se acordă punctaje intermediare, altele decĂ¢t cele precizate explicit prin barem. Nu se acordă fracÅ£iuni de punct.
• Se acordă 10 puncte din oficiu. Nota finală se calculează prin Ă®mpărÅ£irea punctajului total acordat pentru test la 10.

PARTEA I (60 de puncte)

1. 5 sentencesX 4p=20 points
1 C, 2 A, 3 B, 4 A, 5 B.

2. 10 sentencesX 2p=20 points
1) A; 2) B; 3)D; 4) C; 5) C; 6) D; 7) A; 8) B; 9) C; 10) A.

3. 10 sentencesX 2p=20 points
1) This soup tastes delicious.
2) He had never believed he was capable of living on his own.
3) Many people have attempted to explain coincidence.
4) I will call her as soon as I get home.
5) I see what you mean.
6) You can’t have any dessert until you finish the rest of your meal.
7) I like this bike but its wheels are too small.
8) Kate ate so many cakes that she could hardly walk.
9) Sue had her windows broken by vandals.
10) David felt bad because he’d shouted at his mother.

PARTEA a II-a (30 de puncte)

4 points for appropriately beginning and ending the letter:
- 2 points the beginning: Dear + the friend’s name
- 2 points the ending: Best wishes / Love / Lots of love /Yours + the sender’s name
6 points for correct grammar structures and connectors
5 points for the use of appropriate vocabulary
10 points for covering the aspects demanded by the task
3 points for a balanced structure (greeting/introduction, content, conclusion)
2 points for the general impression

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Lasa un raspuns




37 de Teste pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
37 de Teste pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020


37 de Teste pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare

37 de Teste pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
[x]