Cartile se aseamana atat de mult cu oamenii. Unele sunt mai usor de citit decat altele. Insa toate ne tin companie si ne impartasesc ceea ce stiu despre lume si despre viata. Ajungem sa le cunoastem cu fiecare fila citita si la randul lor ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine. Radem sau plangem alaturi de personajele din carti, ne identificam cu ele, ne imbogatim astfel cunostintele si viata.
Orice om sau carte din viata noastra are un impact incredibil asupra transformarii noastre. Ati observat ca unii oameni, pe care nu ii placeam la inceput, ne-au oferit cele mai importante lectii, ne-au ajutat sa evoluam? La fel este si in cazul cartilor.
Mai exact, in aceasta categorie includ culegerile scolare. La inceput nu-mi erau dragi, dar acum realizez ca fiecare exercitiu lucrat m-a dus mai aproape de succes. La fel ca dumneavoastra, am crescut intr-o perioada in care meditatiile nu se practicau, iar in afara scolii ma bazam doar pe carti pentru a ma pregati.
La noi a functionat, deci incurajati-va copilul sa foloseasca culegeri!
Stiu ca pe cat de dificil este sa va imprieteniti copilul cu ele, pe atat de greu este sa alegeti culegerile potrivite pentru el.
De aceea, am decis sa va ajut si am facut o lista cu cele mai eficiente culegeri scolare pentru clasele I-XII.
Suna bine, nu?
In Anul Cartii, daruiti-i copilului dvs. cele mai utile carti pentru viitorul lui! Merita!