Admitere Academia de Politie 2023: Calendar, etape de admitere si conditii pentru candidati

de Portal Invatamant la 21 Feb. 2023 Exclusiv
1 comentarii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Admitere Academia de Politie 2023: Calendar, etape de admitere si conditii pentru candidati21Feb.2023

Admiterea la Academia de Politie 2023 se face dupa reguli bine stabilite. Noul regulament pentru admiterea la studiile de licenta de la Academia de Politie ‚ÄěAlexandru Ioan Cuza‚ÄĚ din Bucuresti, pentru anul universitar 2023-2024, a fost publicat pe site-ul instititiei de invatamant.

In acest articol va prezentam etapele procesului de admitere, conditiile pe care trebuie sa indeplineasca candidatii si tematica pentru proba de evaluare a cunostintelor.
 
Conform regulamentului, in Academia de Politie concursul de admitere se organizeaza pe facultati:
a) Facultatea de Politie: in domeniul de licenta ,,Stiinte militare, informatii si ordine publica”, specializarea „Ordine si siguranta publica”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), invatamant cu frecventa si invatamant cu frecventa redusa; in domeniul de licenta ,,Drept”, specializarea „Drept”, cu durata de 4 ani (240 de credite transferabile), invatamant cu frecventa si invatamant la distanta;
 
b) Facultatea de Pompieri: in domeniul de licenta ,,Ingineria instalatiilor”, specializarea „Instalatii pentru constructii-Pompieri”, cu durata de 4 ani (240 de credite transferabile), invatamant cu frecventa;
Numarul de locuri scoase la concurs in anul 2023 va fi publicat pe pagina web a Academiei (http://www.academiadepolitie.ro/), la data aprobarii prin Hotarare a Guvernului, conform legii.
 

Conditii admitere Academia de Politie 2023

 
Pentru Admiterea la Academia de Politie 2023, forma de invatamant cu frecventa, programele de studii „Drept”, „Ordine si siguranta publica” si „Instalatii pentru constructii - Pompieri”, pot participa absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat sau echivalenta, precum si absolventii studiilor efectuate in strainatate si recunoscute de catre directiile de specialitate din cadrul M.Ed., care indeplinesc conditiile legale si criteriile specifice de recrutare prevazute de legislatia in vigoare.
 
Pentru specializarile „Drept”, „Ordine si siguranta publica” si „Instalatii pentru constructii - Pompieri”, candidatii pot participa la concursul de admitere la o singura specializare/program de studii universitare de licenta din cadrul unei singure facultati.
 
La concursul de admitere la forma de invatamant cu frecventa redusa, programul de studii universitare de licenta „Ordine si siguranta publica” al Facultatii de Politie, pot participa agentii/ subofiterii/ maistrii militari din M.A.I., care indeplinesc conditiile legale si criteriile specifice de recrutare potrivit art. 6, alin. (8) din Anexa nr. 2 la OMAI nr. 140/2016, respectiv art. 7 alin. (3) din Anexa nr. 2 la OMAI nr. 177/2016
 

Admitere la Academia de Politie fara examen, in 2023


Candidatii care, in perioada studiilor liceale au obtinut distinctii (premiile I, II, III, mentiune) la olimpiadele scolare nationale recunoscute de Ministerul Educatiei (denumit in continuare M.Ed.) la disciplinele din cadrul probelor de evaluare a cunostintelor pentru facultatile la care se inscriu, beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Candidatii care, in perioada studiilor liceale au obtinut distinctii (premiile I, II, III, mentiune) la olimpiadele scolare internationale recunoscute de M.Ed. beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Copiii politistilor/personalului militar ranit sau decedat intr-un accident de munca ori decedat ca urmare a participarii la actiuni militare, misiuni si operatii sau copiii militarilor invalizi si a civililor invalizi care, potrivit legii, au participat la actiuni militare, misiuni si operatii pe teritoriul sau in afara teritoriului Statului Roman, beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea probelor scrise de evaluare a cunostintelor, pe locurile finantate de la bugetul de stat, daca au fost declarati „apt” si, dupa caz, „promovat” (au indeplinit baremul minimal de promovare), la proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice si la examinarea medicala si indeplinesc celelalte conditii legale si criterii specifice pentru admiterea in institutiile de invatamant ale M.A.I.
 
Pentru locurile alocate distinct candidatilor din alte tari, admiterea se face in conditiile art. 206 din cadrul Legii nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.
 

Calendar admitere Academia de Politie 2023

 
30.07.2023 - Transmiterea la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” de catre unitatile de recrutare a tabelului nominal, in format electronic, cuprinzand candidatii care au depus dosarul de recrutare in volum complet, insotit de cate o copie in format scanat (pe email) a cererii de inscriere, a diplomei de bacalaureat/adeverintei eliberate de liceu (in cazul in care nu i s-a eliberat candidatului diploma de bacalaureat, in care se mentioneaza media generala de la bacalaureat), a foii matricole a studiilor liceale, respectiv document echivalent- in cazul absolvirii studiilor liceale in afara Romaniei,precum si a documentelor justificative pentru scutire de la plata taxei de inscriere.
 
In cazul candidatilor exceptati de la proba scrisa, precum si al celor recrutati de catre MApN si ANP, tabelele nominale vor fi insotite de dosarele de recrutare care cuprind si diploma de bacalaureat/ adeverinta pentru promotia anului 2023, respectiv document echivalent- in cazul absolvirii studiilor liceale in afara Romaniei.
 
Tabelele nominale cuprind:
- Codul unic de identificare atribuit candidatului;
- Facultatea/ specializarea / limba straina/locuri speciale;
- Numele, prenumele candidatului;
- Codul numeric personal;
- Prenumele parintilor;
- Serie, numar act de identitate;
- Localitate si judet de domiciliu;
- Mentiuni cu privire la scutirea de taxa.
 
Achitarea de catre candidatii declarati apt psihologic a taxei de inscriere la concurs se va putea face numai online, in perioada 20.07.2023-27.07.2023 (data operatiunii bancare).

Achitarea taxei se realizeaza in conformitate cu precizarile publicate de Academie pe site-ul oficial la sectiunea „admitere”. 
 
Documentele in original pentru scutirea achitarii taxei de inscriere sunt depuse la dosarul de recrutare la unitatea de recrutare si transmise in format scanat (pdf) la adresa admitere@academiadepolitie.ro.
 
31.07-04.08.2023 - Procesarea informatiilor si repartizarea computerizata a candidatilor pe centre zonale de selectie, la nivelul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”
 
07-11.08.2023 - Transmiterea de catre Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” a formularelor si evidentelor necesare desfasurarii probelor la centrele zonale de selectie.
 
16.08.2023 - Afisarea la sediul Academiei (inclusiv pe site-ul oficial al institutiei) / la centrele zonale a listei candidatilor la concursul de admitere si a salilor unde se desfasoara proba de evaluare a performantei fizice.
 

Etapa I

 
18-24.08.2023 - Sustinerea probei de evaluare a performantei fizice 
 
25.08.2023 - Afisarea listei candidatilor pentru sustinerea probelor scrise si repartitia acestora pe serii de concurs
 

Etapa a II-a – Probele scrise

 
29-30.08.2023 - Sustinerea probelor scrise 
 
31.08.2023 - Afisarea rezultatelor provizorii la probele scrise
 
31.08-01.09.2023  - Depunerea contestatiilor la probele scrise - on-line la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” 
 
02.09-03.09.2023 - Solutionarea contestatiilor la probele scrise (la sediul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”) si afisarea ierarhizarii provizorii a candidatilor dupa probele scrise
 

Etapa a III-a

Examinarea medicala, inclusiv solutionarea contestatiilor

 
05-28.09.2023  - Candidatii cuprinsi in listele provizorii in categoria celor care au promovat proba scrisa dupa solutionarea contestatiilor se vor prezenta la unitatile de recrutare in vederea intocmirii fisei medicale. Transmiterea de catre unitatile de recrutare a concluziilor examinarii medicale.
 
29.09.2023  - Afisarea rezultatelor definitive ale candidatilor declarati ”ADMIS”
 

Etapa a IV-a

 
01.10.2023 - Prezentarea candidatilor declarati ”admis” in vederea inmatricularii, cu exceptia celor de la “frecventa redusa”
 

Calendar Admitere pentru Facultatea de Politie specializarea „DREPT”, forma de invatamant la distanta 

 
- 04.09 - 07.09.2023 - Inscrierea candidatilor, On-line la adresa de email  CIFRID@academiadepolitie.ro
- 08.09 – 12.09.2023 - Analiza dosare verificarea continutului documentelor de inscriere si validarea inscrierii de catre personalul desemnat din cadrul Centrului
- 13.09.2022 - Afisarea listei candidatilor care indeplinesc conditiile de participare la concurs
- 14.09 – 18.09.2023 - Analiza dosare candidati 
- 19.09.2023  - Afisare rezultate provizorii 
- 19.09 – 20.09.2023 - Depunerea contestatiilor  
- 21.09.2023 - Solutionarea contestatiilor 
- 22.09.2023 - Afisarea rezultatelor finale 
 

Subiecte admitere Academia de Politie  

 
Concursul de admitere se sustine in limba romana, cu exceptia probei de evaluare a cunostintelor la una dintre limbile straine (limba engleza, limba franceza, limba germana, limba spaniola, limba rusa).
 
Concursul de admitere se desfasoara in urmatoarele etape:
 
a. Etapa I – Sustinerea probei eliminatorii de evaluare a performantei fizice;
b. Etapa a II-a – Proba de evaluare a cunostintelor;
c. Etapa a III-a – Examinarea medicala.
 

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2023 de AICI ...click pentru detalii si comenzi<<

Probele de concurs din cadrul etapelor I si a II-a se sustin in centrele zonale de selectie, potrivit repartitiei si planificarii corespunzatoare.
 
Repartizarea si planificarea pentru sustinerea probei eliminatorii de evaluare a performantei fizice precum si pentru proba de evaluare a cunostintelor se realizeaza de catre Academie si sunt aduse la cunostinta candidatilor in timp util prin postarea pe site-ul oficial al Academiei, www.academiadepolitie.ro, precum si al celorlalte centre zonale de selectie.
 
In vederea sustinerilor probelor de admitere, candidatii vor avea asupra lor cartea de identitate/ pasaportul, iar in cazul probei de evaluare a performantei fizice si echipamentul sportiv necesar.
 

Admitere Academia de Politie 2023: Proba de evaluare a cunostintelor 
 

Proba de evaluare a cunostintelor se desfasoara la centrele zonale de selectie. In functie de numarul de candidati inscrisi si de capacitatea salilor disponibile pentru concurs, Academia poate organiza sustinerea probei in una sau mai multe serii de concurs. La nivelul unui program de studii universitare de licenta (specialitati, daca este cazul) se organizeaza o singura serie de concurs.
 
Proba de evaluare a cunostintelor la Facultatea de Politie consta in aplicarea unui Test grila la disciplinele: Istorie, Limba romana si Limba straina.
 
Proba la limba straina va fi sustinuta la disciplina la care a optat candidatul prin Cererea de participare la concursul de admitere, depusa la unitatea de recrutare. Candidatul poate opta doar pentru una din urmatoarele discipline: Limba engleza, Limba franceza, Limba germana, Limba spaniola si Limba rusa.
 
Testul grila se elaboreaza sub forma unui chestionar cu intrebari din cadrul celor trei discipline ale probei de concurs. Intrebarile din chestionar se intocmesc, se evalueaza si se noteaza separat, pe discipline.

Timpul alocat desfasurarii probei este de 4 ore.
 
Manualele scolare si tematica pentru disciplinele de concurs sunt cele prevazute in Anexa nr. 9. (vezi documentul .PDF din articol)
 
Proba de evaluare a cunostintelor la Facultatea de Pompieri consta in aplicarea unui Test grila la disciplinele: Algebra si Elemente de analiza matematica si Fizica (Mecanica, Fizica moleculara si Termodinamica, Electricitate).

Testul grila se elaboreaza sub forma unui chestionar cu intrebari din cadrul celor doua discipline ale probei de concurs. Intrebarile din chestionar se intocmesc, se evalueaza si se noteaza separat pe discipline.  Timpul alocat desfasurarii probei este de 4 ore.
 
Manualele scolare si tematica pentru disciplinele de concurs sunt cele prevazute in Anexa nr. 10. (vezi documentul .PDF din articol)

Vezi 75 de TESTE-GRILA REZOLVATE pentru reusita la examenul de admitere la Academia de Politie 2023 de AICI ...click pentru detalii si comenzi<<
 

Bibliografia si tematica pentru Admitere Academia de Politie 2023

 

Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf. 

Rezultate admitere Academia de Politie 2023

 
Afisarea rezultatelor obtinute la proba de evaluare a cunostintelor se realizeaza in etape, generandu-se urmatoarele tipuri de liste:
a) liste provizorii – cu ierarhizarea candidatilor, generate dupa sustinerea probei scrise;
b) liste provizorii – cu ierarhizarea candidatilor, generate dupa solutionarea contestatiilor la proba scrisa.
 
Listele prevazute la alin. (1) se aduc la cunostinta candidatilor prin afisare, conform graficului de concurs.
 

Depunerea si solutionarea contestatiilor la proba de evaluare a cunostintelor

 
Dupa afisarea rezultatelor cu punctajele obtinute la proba de evaluare a cunostintelor (liste provizorii), candidatii pot formula si depune contestatii, in ceea ce priveste baremul de corectare sau corectitudinea numararii si consemnarii punctajului obtinut pentru propria lucrare.
 
Termenul de depunere a contestatiei este de 24 de ore de la data si ora afisarii rezultatului cu punctajul obtinut la proba de evaluare a cunostintelor (liste provizorii).
 
Contestatiile la proba de evaluare a cunostintelor se transmit online la adresa admitere@academiadepolitie.ro si se solutioneaza la sediul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, conform calendarului. Contestatiile depuse de candidati sunt preluate de catre Biroul de Informatii si Comunicatii si transmise catre Comisia de solutionare a contestatiilor pentru a le analiza.
 
Reverificarea foilor de raspuns, care fac obiectul unei contestatii, se face de catre Comisia de solutionare a contestatiilor, iar rezultatul se va afisa la sediul, respectiv site-ul Academiei. Daca la reverificarea formularelor de raspuns noul punctaj este diferit decat punctajul initial, se acorda punctajul rezultat in urma reverificarii.
 
In situatia in care, urmare solutionarii contestatiilor la barem, se anuleaza una sau mai multe intrebari din testul grila, punctajul corespunzator intrebarilor anulate se acorda tuturor candidatilor.
 
In ipoteza in care, ca urmare a solutionarii contestatiilor la barem, se apreciaza ca raspunsul corect la una dintre intrebari este altul decat cel indicat in barem, se corecteaza baremul si se va acorda punctaj corespunzator intrebarii respective numai candidatilor care au indicat raspunsul corect stabilit prin baremul definitiv.
 
In situatia in care, ca urmare a solutionarii contestatiilor la barem, se apreciaza ca raspunsul indicat ca fiind corect in baremul initial nu este singurul raspuns corect, punctajul corespunzator intrebarii respective se acorda pentru oricare dintre variantele de raspuns stabilite ca fiind corecte prin baremul definitiv.
 
In baza autonomiei universitare, Academia, prin Comisia de solutionare a contestatiilor, este singura institutie in masura sa decida asupra temeiniciei contestatiilor.
 
Rezultatele analizei contestatiilor si hotararile adoptate de Comisia de solutionare a contestatiilor sunt definitive si se consemneaza intr-un proces-verbal, semnat de catre membrii Comisiei de solutionare a contestatiilor.
 
Hotararea cu privire la solutionarea contestatiilor va fi comunicata prin afisare pe site-ul www.academiadepolitie.ro si la avizierul Academiei, de catre secretarul Comisiei de solutionare a contestatiilor, in termen de cel mult doua zile ulterioare datei la care a expirat termenul de depunere a contestatiilor.

Validarea si afisarea ierarhizarii provizorii a candidatilor dupa solutionarea contestatiilor la proba de evaluare a cunostintelor

 
Dupa primirea procesului-verbal semnat de presedintele Comisiei de Admitere pe centru zonal de selectie si membrii Comisiei de solutionare a contestatiilor, Comisia Centrala de Admitere valideaza liste provizorii – cu ierarhizarea candidatilor, generate dupa solutionarea contestatiilor care cuprind rezultatele concursului pentru fiecare facultate in parte, in ordinea strict descrescatoare a mediilor de admitere obtinute de candidati.
 
Candidatii cuprinsi in listele provizorii in categoria celor care au promovat proba scrisa dupa solutionarea contestatiilor se prezinta la unitatile de recrutare in vederea intocmirii fisei medicale.
 
Pentru departajarea candidatilor care obtin media generala egala, se aplica succesiv urmatoarele criterii:
a. Facultatea de Politie
a) Nota obtinuta la disciplina Limba romana, in cadrul concursului de admitere;
b) Nota obtinuta la disciplina Istorie, in cadrul concursului de admitere;
c) Nota obtinuta la evaluarea performantei fizice, in cadrul concursului de admitere;
d) Nota obtinuta la disciplina Limba straina, in cadrul concursului de admitere.
 
b. Facultatea de Pompieri
a) Nota obtinuta la disciplinele Algebra si Elemente de Analiza Matematica, in cadrul concursului de admitere;
b) Nota obtinuta la discipline Fizica, in cadrul concursului de admitere;
c) Nota obtinuta la evaluarea performantei fizice, in cadrul concursului de admitere.
 
Departajarea prevazuta este aplicabila si pe parcursul desfasurarii probei a III-a examinarea medicala pentru determinarea candidatilor eligibili a participa la aceasta proba.
 

Examinarea medicala

 
Examinarea medicala se realizeaza potrivit prevederilor Ordinului MAI nr. 105/2020, pentru candidatii care se incadreaza in numarul de locuri scoase la concursul de admitere in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute la proba scrisa.
 
Academia transmite unitatilor de recrutare candidatii care urmeaza sa sustina examinarea medicala.
 
Compartimentul cu sarcini de recrutare informeaza candidatii cu privire la continuarea procedurilor de selectie si prezentarea la unitatea de recrutare in vederea inmanarii documentelor necesare efectuarii examinarii medicale.
 
Academia afiseaza la finalul fiecarei zile situatia candidatilor care au finalizat examinarea medicala, succesiv, pana lacompletarea numarului de locuri scoase la concursul de admitere.
 

Afisarea rezultatelor finale

 
Sunt declarati admisi candidatii care au fost declarati apt medical, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere.
 
Locurile ramase neocupate precum si locurile ramase libere in urma renuntarii candidatului sau pierderii locului ocupat prin concurs, in conditiile Regulamentului, vor fi completate prin redistribuirea candidatilor declarati „respins” la aceeasi facultate si specialitate, pe baza optiunilor acestora, in ordinea strict descrescatoare a mediilor obtinute (dar nu mai mica de 5,00), aplicandu-se criteriile de departajare prevazute de prezentul Regulament, in cazul mai multor candidati cu aceeasi medie.

Comisia Centrala de Admitere valideaza rezultatele finale ale concursului cu respectarea stricta a cifrei de scolarizare aprobate. Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunostinta candidatilor prin afisare pe site-ul oficial al Academiei.
 
Pentru candidatii declarati „respins”, listele se intocmesc in ordine alfabetica pe facultati, separat pe fiecare forma de invatamant (cu frecventa sau cu frecventa redusa), mentionandu-se in dreptul fiecaruia notele la disciplinele de concurs si media obtinuta.
 

Sfaturi pentru Nota 10 - Raspunsuri si Explicatii

Matematica de nota 10!


Atentie: Matematica este una dintre materiile importante din scoala. Trebuie sa ne ajutam copiii, indiferent ca sunt in clasa a II-a, a IV-a, a VI-a, a VIII-a sau a XII-a!
 
Aveti la dispozitie colectia de Culegeri de teste REZOLVATE de Matematica. Alcatuita de un grup de cadre didactice dedicate, cu metode moderne de prezentare, aceasta colectie a intrunit pe deplin aprecierea copiilor, profesorilor si parintilor.

Culegerile de teste respecta integral programa scolara in vigoare si metodologia testelor PISA


...Vezi AICI noile Teste <<


Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

admitere academia de politieadmitere 2023academia de politie 2023


x

Lasa un raspuns
Comentarii [1 comentariu]Adauga comentariul tau

11Mar.2023

Ger? Hilda Timea 11 Mar. 2023 17:21:02

Buna ziua muncesc in strainate si ma intereseaza facultatea de politie cu invatamantul de la distanta daca aveti cu inscrierea la scoala.
Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII
 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul GratuitPregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII


Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Pregatire pentru Nota 10. Teste rezolvate la Matematica si Limba Romana - clasele I - XII

 
Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//