9 elevi romani au luat locul I la un concurs NASA

de Ion Andreea la 11 Aug. 2017
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 elevi romani au luat locul I la un concurs NASA11Aug.2017

Elevii romani au obtinut o noua performanta la un concurs NASA. Noua tineri din Constanta au luat locul intai la competitia organizata in Florida. Juriul a fost impresionat de proiectul lor, care prevede popularea planetei Venus. Elevii au concurat alaturi de peste alte doua sute de adolescenti din Statele Unite, China si India.

Adolescentii au reusit in doar cateva zile sa colonizeze planeta Venus. Nu a fost o munca usoara, mai ales ca au gandit viata pe cealalta planeta pana la cele mai mici detalii.

"A trebuit sa avem in vedere parametri fizici si chimici de pe planeta Venus, cum ar fi faptul ca la suprafata planetei presiunea este echivalenta cu cea de la 900 de metri adancime in mare, de exemplu temperatura este de 462 de grade Celsius si combinand toate aceste aspecte am venit cu idei interesante, cel putin au fost foarte apreciate de juriu”, explica elevul Andrei Rotaru.

In cadrul concursului, tinerii romani au lucrat alaturi de elevi din China, Statele Unite ale Americii si India.

"Din momentul in care au fost selectati cam o luna jumate ne-am intalnit de mai multe ori, am facut schite, sedinte de brainstorming, am sters table si am scris zeci de table, impreuna, am facut calcule, studiu de caz, estimari,” povesteste Ion Bararu, profesor de fizica.

La concursul de design stiintific din Florida au participat 240 de concurenti din tari de pe toate continentele.

Ti-a placut acest articol?
Distribuie-l pe Facebook sau trimite-l pe WhatsApp altor parinti sau profesori!

0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Urmareste-ne pe Google News
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:

concurs nasa premianti romani

x

Lasa un raspuns

Noile Teste rezolvate pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat - Matematica si Limba Romana -
Va oferim GRATUIT Raportul Special
Noile Teste rezolvate pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat - Matematica si Limba Romana -

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
eNews Portal INVATAMANT
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Citeste GRATUIT toate informatiile despre invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit

Va oferim GRATUIT Raportul Special

Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.

Aboneaza-te la Newsletterul GRATUIT si fii informat!
Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Iti oferim GRATUIT Raportul Special

Citeste GRATUIT toate informatiile despre CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!
x
//