Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

SUBIECT EVALUARE INIIAL? LIMBA ENGLEZ? - CLASA A XII-A

de portalInvatamant.ro la 12 Oct. 2011
0 comentarii
Fii primul care comenteaza





TEST DE EVALUARE INIĂÂIALĂ“â
Anul scolar 2011-2012
Limba englezĂ“ƒ

Clasa a XII- a L2
Numele si prenumele elevului:
Data susĂÂinerii testului:

MODEL
Ăâ Pentru rezolvarea corectĂ“ƒ a tuturor cerinĂÂelor din Partea I si din Partea a II-a se acordĂ“ƒ 90 de puncte. Din oficiu se acordĂ“ƒ 10 puncte.
Culegere de exercitii rezolvate la limba romana
Culegere de exercitii rezolvate la limba romana
Vezi detalii
MEMORATOR ISTORIE si MEMORATOR GEOGRAFIE
MEMORATOR ISTORIE si MEMORATOR GEOGRAFIE
Vezi detalii
Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a
Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a
Vezi detalii

Ăâ Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.

PARTEA I (60 de puncte)

1. Read the text below. Are the sentences 1-5 Ăâ˜RightĂââ“ (A) or Ăâ˜WrongĂââ“ (B)? If there is not enough information to answer Ăâ˜RightĂââ“ (A) or Ăâ˜WrongĂââ“ (B), choose Ăâ˜DoesnĂââ“t sayĂââ“ (C). (20 points)

The resort of Blackpool is famed for many things like the Blackpool Tower and Circus, the Pepsi Max Big One at the Pleasure Beach and the historic tramway. Nevertheless, it is the Festival of Light and the Blackpool Illuminations that are the town's biggest attraction. The Blackpool Lights shine each year for sixty six nights beginning in late August or early September to early November. They light up six miles (10km) of the promenade. It is a spectacular scene; one which is enjoyed by young and old. The show stretches from Starr Gate at the south end of the town to Bispham in the north. There really are many options for seeing the lights. You can, of course, drive yourself, however a common mode of transport to observe the Lights is by tram. You will discover that the illuminated trams shape part of the show and give excursions that run the full span of the Illuminations. Another option is the Illuminations Coach Tour where you can sit back and have a fun-filled journey through the lights with expert commentary, behind-the-scenes secrets and informative facts, all provided by your personal Illuminations Guide. The Blackpool illuminations are way more than just a show of lights. You have to see it for yourself to truly understand the experience. There are indeed many coloured lights but they are arranged in many different forms providing a regularly moving and varying show. You will find some sections which are best observed on foot as they are made up of illuminated panels providing an entertaining image show. There are also laser light shows that will no doubt amaze
you. Some of the illuminations tell a story and even incorporate music and water fountains to provide the most impressive entertainment.
(www.english-magazine)

1. Blackpool is famous for its parks.
A Right B Wrong C DoesnĂââ“t say

2. The Festival of Light is one of BlackpoolĂââ“s main attractions.
A Right B Wrong C. DoesnĂââ“t say

3. The Blackpool Lights start to shine from early August.
A Right B Wrong C DoesnĂââ“t say

4. A guide offers information on the Illuminations Coach Tour.
A Right B Wrong C DoesnĂââ“t say

5. All the illuminations are accompanied by music.
A Right B Wrong C DoesnĂââ“t say

2. Choose the correct variant. (20 points)

1) My brother ĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂabout buying a new car.
A. is thinking B. thinks C. think D. shall think

2) Our grandchildren ĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂus for a long time.
A. hasnĂââ“t visited B. havenĂââ“t visited C. donĂââ“t visit D. didnĂââ“t visit

3) As soon as Harry ĂâÂĂâÂĂâÂ. London he was called back to Prague.
A. is reaching B. reach C. will reach D. reached

4) We are looking forward ĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂ.you next week.
A. meeting B. meet C. to meeting D. be meeting

5) If I ĂâÂĂâÂĂâÂ..the bill, we wouldnĂââ“t have been cut off.
A. had been paid B. paid C. had paid D. have paid

6) His son always wants to know the reason ĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂthings are as they are.
A. whom B. who C. which D. why

7) She didnĂââ“t go out so that sheĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂ..cold.
A. wouldnĂââ“t catch B. wonĂââ“t catch C. not to catch D. hadnĂââ“t caught

8) LetĂââ“s go to the cinema, ... we?
A. do B. shall C. will D. can

9) I would book the flights if you ĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂĂâÂ..of the hotel.
A. will take care B. are taking care C. took care D. take care

10) You asked your boss for a rise, Ăâ you?
A. didnĂââ“t B. did C was D wasnĂââ“t

3. Each of the following sentences contains one error. Rewrite the correct sentences.
(20 points)

1) This soup is tasting delicious.
2) He had never believed he was capable for living on his own.
3) Many people have attempted explain coincidence.
4) I will call her as soon as I will get home.
5) IĂââ“m seeing what you mean.
6) You canĂââ“t have any dessert until you will finish the rest of your meal.
7) I like this bike but itĂââ“s wheels are too small.
8) Kate ate so much cakes that she could hardly walk.
9) Sue had her windows broke by vandals.
10) David felt badly because heĂââ“d shouted at his mother.

PARTEA a II-a (30 de puncte)

Write a short letter to your pen friend giving advice on how to make progress studying English.
Write your letter in 80-100 words.

BAREM DE EVALUARE SI DE NOTARE

MODEL
Ăâ Se puncteazĂ“ƒ oricare alte formulĂ“ƒri/ modalitĂ“ƒĂÂi de rezolvare corectĂ“ƒ a cerinĂÂelor.
Ăâ Nu se acordĂ“ƒ punctaje intermediare, altele decĂÂt cele precizate explicit prin barem. Nu se acordĂ“ƒ fracĂÂiuni de punct.
Ăâ Se acordĂ“ƒ 10 puncte din oficiu. Nota finalĂ“ƒ se calculeazĂ“ƒ prin ĂÂmpĂ“ƒrĂÂirea punctajului total acordat pentru test la 10.

PARTEA I (60 de puncte)

1. 5 sentencesX 4p=20 points
1 C, 2 A, 3 B, 4 A, 5 B.

2. 10 sentencesX 2p=20 points
1) A; 2) B; 3)D; 4) C; 5) C; 6) D; 7) A; 8) B; 9) C; 10) A.

3. 10 sentencesX 2p=20 points
1) This soup tastes delicious.
2) He had never believed he was capable of living on his own.
3) Many people have attempted to explain coincidence.
4) I will call her as soon as I get home.
5) I see what you mean.
6) You canĂââ“t have any dessert until you finish the rest of your meal.
7) I like this bike but its wheels are too small.
8) Kate ate so many cakes that she could hardly walk.
9) Sue had her windows broken by vandals.
10) David felt bad because heĂââ“d shouted at his mother.

PARTEA a II-a (30 de puncte)

4 points for appropriately beginning and ending the letter:
- 2 points the beginning: Dear + the friendĂââ“s name
- 2 points the ending: Best wishes / Love / Lots of love /Yours + the senderĂââ“s name
6 points for correct grammar structures and connectors
5 points for the use of appropriate vocabulary
10 points for covering the aspects demanded by the task
3 points for a balanced structure (greeting/introduction, content, conclusion)
2 points for the general impression
Autor: portalInvatamant.ro
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !
Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi

x


Intrebare antispam: 2 + 1 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Articole similare


Mai multe articole despre testare initiala

Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Va oferim GRATUIT Capcanele Gramaticii. Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau
Ce sa inveti? Cum sa inveti? Cand sa inveti? Modele si Exemple.
Primiti zilnic pe e-mail, ultimele stiri si subiecte din invatamant.
 
Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit si fii informat!

Alte stiri

eNews Portal INVATAMANT
Descarca GRATUIT raportul special

Capcanele Gramaticii! Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau
Capcanele Gramaticii! Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit



eNews Portal INVATAMANT
Descarca GRATUIT raportul special

Capcanele Gramaticii! Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau
Capcanele Gramaticii! Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau
 
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Iti oferim Capcanele Gramaticii. 
Top 3 greseli comune explicate pe intelesul copilului tau.
Citeste GRATUIT toate informatiile despre
CE, CAND si CUM sa inveti. Program si Sfaturi
din invatamantul primar, gimnazial si liceal.
 
Adauga mai jos adresa ta de email si primesti Raportul Gratuit
 
Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Atentie: veti primi in fiecare zi un newsletter gratuit cu ultimele noutati din invatamantul gimnazial si liceal!